Pałac w Gliśnie świadczy usługi gastronomiczne dla grup zorganizowanych i klientów organizujących w pałacu różnego rodzaju imprezy oraz usługi cateringowe dla klientów zewnętrznych.
Zatrudniamy doświadczone kucharki, które przygotowują gościom smaczne posiłki.
Dysponujemy bazą gastronomiczną, która pozwala organizować przyjęcia weselne, uroczyste bankiety, różnego rodzaju imprezy okolicznościowe i spotkania integracyjne oraz serwować smaczne posiłki codzienne.  
Nasza baza gastronomiczna to:

  • Stołówka na 50 miejsc z dobrze wyposażonym zapleczem kuchennym.
  • Zaplecze grillowe – zlokalizowane na łące przy pałacu (zadaszony grill wraz ze stylową wiatą wyposażoną w stoły i siedzenia - 20 miejsc). W pobliżu wiaty usytuowany jest podest wykorzystywany do tańczenia.  Urządzono przy nim  również miejsce do rozpalania ogniska (palenisko otoczone ławkami). W okresie wiosenno – letnim przy zapleczu grillowym, na wybrukowanym placu, dodatkowo  rozstawiany jest namiot (5 m x 9 m), gdzie mieści się 40 osób. Do zaplecza grillowego doprowadzony jest prąd. Jest to doskonałe miejsce do urządzania spotkań grupowych na świeżym powietrzu w pięknym otoczeniu parkowym, z możliwością nagłośnienia i tańczenia.
  • Sala balowa na 80 miejsc – wspaniała sala owalna zajmująca centralne miejsce w pałacu.

Ceny podstawowych usług  gastronomicznych (posiłki codzienne) liczone są zgodnie z cennikiem Lubuskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego wg  zasady:                                                                                                                               Cena posiłku =  wartość surowca + 80% narzutu + podatek VAT,

Średnio ceny kształtują się na poziomie:

  • Śniadanie – 10 do 12 zł
  • Obiad – 20 do 24 zł
  • Kolacja – 10 do 15 zł

Dla grup zorganizowanych (grupa powyżej 15 osób) przygotowaliśmy ofertą specjalną.


Kontakt:
tel. (+48) 95 755 7166;     fax. (+48) 95 755 70 84
kom.   607 608 083 (po godz. 1530)
e- mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Osoby do kontaktu:

Grzegorz Ziołek – Główny specjalista ds. organizacji pracy
Renata Lencewicz – recepcja, księgowość

Zobacz : „Oferta dla grupy zorganizowanej”